Stem­nings bil­leder

Anbefal denne side:

Malene går på omgang med sin dejlige sangstemme. Først synges der i lærken og derefter i svalen. Og mange får masser af frisk luft på disse dejlige solskinsdage  Corona eller ej - vi hygger 👍 med dejlig mad og hjemmebag.

Nyt puslespil er blevet indkøbt. 

Den 1. April havde Sandbjerg Plejecenter besøg af musiker Jesper Braa Madsen. Han spillede musik ude i gårdhaven og beboerne sad inde bag de åbne vinduer og nød musikken.

Efter den livsbekræftende musik havde beboerne valgt, hvad de gerne ville have til frokost i de to boenheder. Svalen havde valgt god gammeldags æbleflæsk, beboerne i Lærken havde valgt indbagt laks med spinat i butterdej.

“Det blev på trods af afsavn, en helt igennem dejlig dag. Vi vil gerne sende en kæmpestor tak til Jesper for det dejlige initiativ, og samtidig sender vi også en stor tak til vennekredsen og Dagli’ Brugsen i Thyregod, som alle var med til at skabe lidt lys og varme i en svær tid”, lyder det taknemmeligt fra Marie Rud Sørensen.
Kilde artikel i Vejle Amts Folkeblad 10.4.2020.


Lige før påske har alle beboere fået blomst og chokolade med ønsket om gode påskedage. Vi takker for påskehilsnerne som glæder i hverdagen. 

Påsken er en vigtig højtid, hvor vi også plejer at være sammen med vores familie og venner. Men denne påske er anderledes. Lige nu hvor det desværre er nødvendigt at lukke Sandbjerg for at passe på og holde Corona-smitten ude, er de sædvanlige familiebesøg desværre ikke mulig. I denne svære tid er det givende at opleve det sammenhold, medmenneskelighed og ansvarlighed hver især udviser. Tak til alle. 

Fra alle os på Sandbjerg vil vi gerne ønske alle en rigtig god påske. 🌼🐣