Stem­nings­billeder i Corona­tid efter den 14.4.2020

Anbefal denne side:

Forskellige stjernestunder i en anderledes tid

Først et par billeder hvor der bliver gjort klart til at fejre dronningens 80 års fødselsdag. Flaget bliver hejst sammen med en beboer (Kjeld Thulstrup). Intet er så flot som dannebrog på en blå himmel.

Der blev fulgt med i tv’et hele formiddagen, hvor der var fællessang for Dronning Margrethe. Til eftermiddagskaffen fik vi den største og flotteste lagkage. Den var meget høj, så det var umuligt at skære små stykker 😊

På Dronningens fødselsdag modtog vi de fineste orkideer til beboerne og til fællesrum. Det var Bækkelund Blomster der havde samlet ind til os. Sikke en dejlig overraskelse. Orkidéerne lyser op i alle stuerne. Se artikel i Give Avis 

På Dronningens fødselsdag var 3. klasserne fra Thyregod Skole kort forbi, og med god afstand til indgang og hinanden. De havde lavet fine blomstertegninger med de sødeste små hilsner. En til hver beboer. Tegningerne bliver delt ud til stor glæde. 

Vi plejer at få besøg af skolebørn fra Thyregod skole en gang om ugen, det kan i øjeblikket ikke lade sig gøre, men de små høns pynter stadig hos os. De blevet lavet i marts måned af 0.A .

Normalt får vi besøg af Katrine der spiller klaver hver mandag morgen. Da vi ikke må få besøg udefra har vi heldigvis Phillip Fabers mange udsendelser som vi genser på storskærm. Godt vi kan få lidt hjælp fra den digitale verden i denne tid. Lille video klip med fællessang

Tirsdag den 21. april fik Sandbjerg besøg af ”Citrondrengen” Kurt Pedersen. Vi var heldige at vejret var med os. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og vi kunne sidde ude i gårdhaven. Som altid kom Citrondrengen med godt humør og spillede alle de gode danske sange. Vi kunne synge med på de fleste og flere var friske og kom op af stolene til en lille svingom.
Det var en rigtig festlig formiddag. Se lille videoklip
Der har også været en artikel i Vejle Amts Folkeblad den 25.4.20

Gensynsglæde efter 6 uger.
1. besøg på Sandbjerg siden 18 marts, hvor der også kom forbud for at færdes på udearealerne. Der blev hyggesnakket og den medbragte klapstol blev slået op.

En beboer har skrevet en dagbog  - det er muligt at se dagbogen her

Uge 18 - Så fik vi lukket op for de første besøg her i løbet af ugen. Vejret har ikke lige frem været med os. Ellers har ugen budt på småsysler, fællessang, puslespil, kortpil, hygge og god mad. Derforuden er der lavet papirs silhuetter, og Dorte har  sat en konkurrence i gang om at gætte hvem der gemmer sig bag silhuetterne.  Den 1. maj fejrede vi Sandbjergs 17 års fødselsdag med hjemmelavet lagkage.