Kyl­ling­er ud­ruges

Nyklækkede kyllinger skaber for øjeblikket liv og glade dage på Plejecenter Sandbjerg. Og ikke mindst vækker de små gule dunbolde gode minder.

Anbefal denne side:

Den 4. august 2020 - kyllingerne kommer ud

Personalet brænder for at give beboerne gode oplevelser og gode stunder, og hold da op hvor det har vakt glæde og masser af snak om høns:

-        hvordan skal de passes?? Havde du høns og hvor mange?? Hvad med æg osv osv.

Der har dagligt været kø foran kyllingerne for at følge med i deres udvikling. Vi har nok de mest tamme kyllinger, for de er nusset og puslet om dagen lang. Tirsdag den 4.8. var så endnu et højdepunkt, kl. 12.30 , skulle kyllingerne sættes ud på græs i vores hønsegård. Personalet havde sammen med et par beboere lavet en lille hønsegård i den store hønsegård, så de 3 store høns vi har, ikke skulle overfalde de små. Det var der også mange snakke omkring. Kyllingerne blev sat ud og champagnepropperne sprang, samtidig med at drømmene blev større og større. Vi kom til at snakke om ”Konen med æggene”, for inden vi havde set os om, havde vi, beboere og personalet, købt bondemandens nabojord, så vi kunne udvide - og de 7 kyllinger vi havde sat ud til de tre store, ja det kunne i løbet af kort tid blive til en stor hønsefarm. Vi googlede at det koster 50 ører pr. dag at holde høns, og at vi kan få ca. 2 kr. pr æg – og så kom drømmene om alt det vi kunne købe for de penge J

Nå men tilbage til virkeligheden igen, vi fik drukket ud og gjort klar til middagssøvnen efter en hyggelig stund.

Kilde Vejle Amrs Folkeblad - 14.7.2020