Ud­dannel­ses å­bent Hus - stemningsbilleder

Torsdag den 2 maj åbnede vi dørene for fremtiden på plejecenter Sandbjerg. Med et stort engagement af både medarbejdere og borgere, inviterede vi til en aften med mange oplevelser.

Anbefal denne side:

Stemningsbilleder

Fra et par fine og dejlige timer - tak til alle 

____________________________________________

Inviterede elever på Thyregod skole til Åbent hus

Herunder stemningsbilleder fra Thyregod skole hvor vi var og inviterede 7-8-9 klasse til åbent hus.

Else (beboer) var med og hun fortalte de unge mennesker hvad hun mener det kræves for at blive SOSU at man ikke blot er klog og nysgerrig men også er smilende positiv og smiler fra hjertet.
Else fortalte også om hvor stor en forskel SOSUer gør for at hendes hverdag igen er fyldt med værdi og mening efter mange år med sygdom.

Det var en meget overvældende oplevelse at være på skolen - en kæmpe følelse af stolthed over at være en del af det hele 🤗

Vi ville vise hvad det vil sige at arbejde som SOSU på et plejecenter. Hvilke stærke relationer, daglige positive oplevelser der er her, give et indblik i det faglige fællesskab der er på et højt niveau både når det handler om ernæring, sygepleje, forflytninger, træning og meget mere. Der var konkurrencer og man kunne prøve VR briller og der vil være en KAHOOT også….

Du var velkommen til at tage en kammerat, veninde, søster, bror eller mor i hånden - KOM og oplev Sandbjerg fra SOSU blik torsdag den 2. maj fra 17.00 – 19.00

 

.
.
.
.